top of page

Illustraties voor Ortho Europe

Ortho Europe was op zoek naar iemand die illustraties kon maken van zes verschillende mensen die allemaal een andere prothese dragen. De illustraties moesten strak worden zonder al te veel detail.


De personen die ik tekende moesten allemaal een andere etniciteit hebben, maar ook leeftijd en postuur speelde mee in dit geheel. Omdat mensen uit elk werelddeel ook weer andere vormen hebben in lichaam en gezicht heb ik eerst bepaald uit welk land de persoon zou komen. Daar heb ik vervolgens de vormen en kleuren op aangepast.

De ontwerpen heb ik geschetst op mijn iPad met een Apple Pencil en vervolgens heb ik de schetsen bewerkt en voorzien van kleur in Adobe Illustrator.

7 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page