top of page

Surprise!

Aan het begin van 2021 nam Robin van Create Your Surprise! contact met mij op aan de hand van het zien van mijn illustraties. Hij belde omdat hij drie verschillende Kerstkaarten wilde laten ontwerpen. Toen dacht ik wel even: 'Nu al!?' Maar omdat het een hoop tijd kost om alles voor te bereiden móésten we al wel in februari beginnen! Super leuk om te maken natuurlijk, dus al snel aan de slag gegaan met de drie ontwerpen.


Create Your Surprise is een bedrijf dat voorziet in de beleving van een geschenk. Heb je als (groot) bedrijf een leuk cadeau te geven (bijv. Kerstpakket), maar wil je het ook persoonlijker maken dan alleen het pakket af te laten leveren? Create Your Surprise zorgt er voor dat jij een persoonlijke video boodschap kan overbrengen aan je ontvanger door het scannen van een QR-code op de wenskaart die bij het geschenk is geleverd. Omdat niet iedere werkgever zelf voor de camera kan/wil staan was er vanuit Create Your Surprise! ook een wens om een animatie beschikbaar te maken. Door middel van de animatie hoeft de klant alleen maar zelf iets in te (laten) spreken. Die animatie heb ik ook mogen maken! Met Kerst als pilot hebben we gekozen voor een Kerstman die de boodschap overbrengt.


Tijdens onze intensieve samenwerking kwamen we er achter dat Robin ook wel wat hulp kon gebruiken met grafisch werk. Uiteraard heb ik laten weten ook dit op te kunnen pakken en van het een kwam het ander. Zo heb ik nu al meerdere opdrachten mogen maken voor Create Your Surprise!


Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn voor je potentiële klanten...


Wat ik inmiddels heb mogen maken voor Create Your Surprise!:

  • 9 Kerstkaart designs

  • Animatie van een Kerstman

  • Brochures

  • 3-luik folder

  • Folder display

  • Foto bewerkingen

  • White paper


Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page