top of page

Illustraties en ontwerp Trouwkaart

Als ik ergens van houd is dat wel illustreren. Vroeger vond ik het alleen leuk om mensen na te tekenen. Maar omdat ik nu een opdracht krijg met wat ik moet tekenen is dat eigenlijk wel een super mooie uitdaging voor mijzelf. Hierdoor leer je ontzettend veel en daardoor groei je in wat je kunt.

Een trouwkaart of geboortekaartje ontwerpen is altijd heel persoonlijk. Je moet de stijl en de essentie van de opdrachtgever echt tot je nemen en je inleven in de mensen die voor je zitten. Uiteraard heb je je eigen tekenstijl, maar als je dan je best doet komt er uiteindelijk iets uit wat perfect bij je opdrachtgever past en waar ze ontzettend gelukkig van worden.

De opdracht die ik heb meegekregen voor het ontwerpen van deze kaart was het creëren van een aantal bloemen die mooi bij elkaar plasten qua kleur en wellicht ook in het trouwboeket zouden voorkomen. De zonnebloem was hierbij de favoriete bloem van Anita, dus daar heb ik een beetje omheen gebouwd met de andere bloemen en bladeren. Hierbij heb ik gekeken naar de kleuren en de vormen die mooi in het geheel zouden passen. Uiteindelijk heb ik een mooie compositie weten te maken van alle bloemen en dit verwerkt als trouwkaartje met de teksten die waren aangeleverd.
Gerelateerde posts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page