top of page

Illustraties voor RegioMakelaer

Voor RegioMakelaer en ik twee opdrachten mogen maken op het gebied van illustratie. Het begon allemaal met het idee voor een lees- en kleurboekje voor kinderen. Wanneer een gezin verhuisd kan dit voor een kind nogal een impact hebben. Door middel van het lees- en kleurboekje hoopt RegioMakelaer hierin de ouders te kunnen ondersteunen om de boodschap over te brengen. In het boekje gaat een kindje verhuizen en hij ziet wat er allemaal bij komt kijken. Van het opruimen en inpakken van zijn eigen speelgoed tot de eerste nacht slapen in z'n nieuwe kamer. Het hele boekje is, op wat items na, zwart/wit zodat het kindje het boekje kan inkleuren. In de middelste pagina zit een lege pagina waar het kind zelf zijn/haar droomkamer kan ontwerpen.

Voor deze opdracht heb ik gebruik gemaakt van de techniek digital painting en de software Adobe Photoshop en Indesign.

Later kreeg ik de opdracht een A5 ansichtkaart te ontwerpen die door de hele gemeente per post verspreid zou worden. Het ontwerp moest bestaan uit allemaal kleine doodles die iets zeiden over RegioMakelaer en Domburg van der Panne. Op deze manier zou de klant in één leuke creatieve oogopslag kunnen zien wie zij zijn en wat ze doen.

Voor deze opdracht heb ik gebruik gemaakt van de techniek digital painting en de software Adobe Photoshop en Indesign.





Wil je ook je klanten op een unieke manier benaderen? Neem dan contact met mij op, dan kijk ik wat we samen kunnen creëren.



9 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page