top of page

Video 'Parels in de polder'

In juni werd ik benaderd door Stichting Land van Wijk en Wouden om een video te maken voor hun afscheidsbijeenkomst in september. De stichting had een aantal polderpenningen uitgedeeld aan de organisaties die daar een goede bestemming voor hadden bedacht. Dit waren o.a. bijenhotels, skelters voor een educatieboerderij, een vaartocht voor een bepaalde doelgroep en een pizzaoven omdat samen eten verbindt. Hartstikke leuke initiatieven natuurlijk die ook echt bij mij passen!


In de video moesten de organisaties vertellen wat er met het geld van de polderpenning was gedaan of wat ze ermee van plan waren. De burgemeester van Leiderdorp en ook de voorzitter van de stichting, Laila Driessen, moest ook geïnterviewd worden en de gehele video zou staan in het teken van de verbinding tussen stad en platteland.


Wat was het leuk om deze interviews te mogen doen en al deze initiatieven te mogen ontdekken! Ik heb weer veel nieuwe mensen ontmoet en veel geleerd van dit hele proces van het regelen en inplannen van de interviews tot het editten van alle video's tot een bij elkaar passend geheel!
29 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page