Creaties

het zijn er al een heleboel...

Hieronder kunt u een aantal projecten bekijken die ik door de jaren heen heb gecreëerd voor diverse klanten. Klik op onderstaande buttons om snel door de opdrachten te navigeren.

molrat media

Molrat Media

Creatie van een logo

Dit logo heb ik mogen ontwerpen voor Bastiaan Meijer. Bastiaan maakt zijn eigen podcasts (de PodBast) maar doet dit ook in opdracht voor bedrijven met Molrat Media. Daar was dus ook een logo voor nodig. Zie hier het resultaat. Een molrat gecombineerd met een microfoon.

nilis italian logo

Nili's Italian

Creatie van een logo

Dit logo heb ik mogen ontwerpen voor een hobbykok. Hij wil door middel van Instagram bekendheid generenen en kijken hoe mensen reageren op zijn creaties. Op zijn website plaatst hij zijn gerechten en de foto's ervan. Voor Instagram had hij nog buttons nodig welke ik ook heb ontworpen. 

WE4U-movie projects

WE4U - movie projects

Ontwerp complete huisstijl

Dit was mijn eerste officiële opdracht voor het ontwerpen en bouwen van een website!
Ik heb hier de volledige huisstijl mogen verzorgen en divers drukwerk zoals een roll-up banner en flyers.
Bekijk het resultaat van de website door op onderstaande knop te klikken.

Recapture

Nieuw onderdeel van het bedrijf

Er was een kort animatie filmpje nodig waarin het een en ander wordt uitgelegd over een nieuwe dienst die Recapture Fotografie kan bieden. Hier mocht ik de illustraties voor maken. 
De klant had van te voren aangegeven zelf de animatie te maken. Dit was dus geen onderdeel van de opdracht.

Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Check de website www.neemdestap.nl voor meer informatie.

Recapture

Zuidpool.nu

Om een droom te verwezelijken gaat Recapture naar de Zuidool om daar prachtige foto's te maken! Ik mocht hiervoor het logo ontwerpen.

Merosch

Event Fotografie

Adviesbureau Merosch is in de zomer van 2017 gestart met de renovatie van een gymzaal uit 1955 in Bodegraven. Vanaf januari 2018 is de zaal door de onderneming in gebruik genomen als kantoor. De officiële opening van het gerenoveerd pand heb ik mogen fotograferen. Het bestond uit een avond met een walking diner voor genodigden en een middag voor belangstellenden.

Merosch

Technische Illustraties

Technische illustraties om ingewikkelde warmtesystemen uit te leggen aan klanten maak ik regelmatig voor Merosch. Aan de hand van een voorbeeld met pen getekend maak ik er een duidelijke infographic van die ook in lijn staat met de huisstijl.

Merosch

Ontwerp logo

Voor een kennis uitwisselings event dat elke week bij Merosch plaats vindt heb ik dit logo mogen creëeren.

RegioMakelaer

Ontwerp lees- en kleurboekje

Omdat RegioMakelaer mijn eigen huis ging verkopen kwamen we in gesprek over het maken van een cadeautje voor kinderen. Dit als een soort relatiegeschenk wanneer de ouders van de kinderen een huis bij RegioMakelaer kopen of verkopen. We kwamen uiteindelijk op het idee om een combinatie te maken van een lees- en kleurboekje. Zo is het boekje leuk om voor te lezen, maar kunnen de kinderen ook zelf kleuren en knutselen in het boekje. We hebben uiteindelijk gekozen voor een klein vierkant boekje met een stevige glans omslag en mat papier aan de binnenzijde waar goed op te kleuren is. Het maken van de illustraties en het vormgeef werk van het boekje waren ontzettend leuk en leerzaam om te doen! 

Where Wolf

Illustraties voor een app

Dit was een erg bijzondere illustratie opdracht omdat het eindproduct een app was! De opdracht was een aantal illustraties te ontwikkelen voor een puzzel app. In de app ben je een wolf die opzoek gaat naar schapen. Je moet je weg door het bos zien te vinden en krijgt 1x kort de kans te bekijken hoe je moet lopen om bij de schapen te komen.